andreea

Terapeut și psiholog, Andreea Tamaș este un exemplu superb de altruism și implicare constantă cu fapta în comunitate, organizând constant campanii umanitare și făcând terapie cu copiii cu autism. Andreea, care locuiește în Curtea de Argeș, a organizat în 2015 primul său proiect caritabil, eveniment la care a participat și campioana olimpică Ana Maria Brânză, care a fost impresionată de proiect.

Grație numeroaselor campanii inițiate de Andreea Tamaș, sute de copii talentați și cu nevoi speciale au fost ajutați în ultimii ani.

Andreea este cea care a inițiat proiectul Casa Armonia din Curtea de Argeș, loc unde copiii cu nevoi speciale primesc susținere, sfaturi, cure de stimulare senzorială. Tot acolo se organizează diverse ateliere.

Iar cea mai recentă inițiativă a Andreei Tamaș este una impresionantă. Pe 6 aprilie, Asociația ”Ajut deci exist”, cu sediul la Căsuța Armonia, împreună cu Plantăm Speranță, in parteneriat cu Ocolul Silvic Curtea de Argeș si Obstea Mosnenilor, alături de voluntari din companii, institutii, ong-uri, elevi, studenti, vor planta o Pădure de la Zero, pe o suprafață de trei hectare la Curtea de Argeș.

Acțiunea se va desfășura la Curtea de Argeș, punct Zăvoi-Deversor, UP I Curtea de Argeș, u.a. 229 (zona târg săptămânal).

”Vom transforma trei hectare de teren viran într-o pădure plină de viață. Știm că fiecare puiet plantat este un pas mic, dar important, către un mediu mai sănătos și mai frumos. Ne-am propus să plantăm peste 2 500 de puieți, pentru a crea împreună o pădure de la zero, un spațiu verde în care natura să înflorească în toată splendoarea. Haideți să dăm viață acestui loc și să fim parte dintr-un gest cu impact pozitiv asupra mediului înconjurător”, spune Andreea Tamaș.

Cei care doresc să se alăture lăudabilului proiect de împădurire din 6 aprilie de la Curtea de Argeș pot accesa site-ul https://plantamsperanta.ro sau suna la telefon: 0753 627 016 (Asociația ”Ajut deci exist”).

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.