dispensar stefanesti

Finanțarea din fonduri externe rămâne un obiectiv foarte important pentru primarul Nicolae Velcea de la Ștefănești, pentru dezvoltarea comunității locale.

Iar cel mai recent exemplu palpabil în acest sens este faptul că a fost atribuit contractul pentru proiectare, execuție lucrări și asistență tehnică pentru construirea Dispensarului uman în orașul Ștefănești, localitatea Ștefăneștii Noi, Aleea I.C.H.V. nr. 226 (zona Piață Agroalimentară).

Investiția este finanțată prin Compania Națională de Investitii - C.N.I., Programul național de construcții de interes public sau social - subprogramul „Unități sanitare", iar procedura de achiziție publică a fost demarată de către Compania Națională de Investiții.

Valoarea contractului aferent acestei investiții este de 4.551.267,28 lei fără TVA.

Această nouă clădire, cu înălțime de P+1, va dispune de un număr de 6 cabinete de consult, o farmacie, o zonă de așteptare, birouri, grupuri sanitare și spații tehnice, inclusiv toate dotările necesare desfășurării activităţilor medicale. Clădirea va beneficia și de energie nepoluantă, fiind prevăzută cu panouri fotovoltaice. Spațiile din jurul clădirii vor fi și ele amenajate.

Terenul pe care urmează să fie construit dispensarul uman se află în patrimoniul domeniului public al UAT Orașul Ștefănești.

Durata de implementare a proiectului este de 15 luni de la emiterea ordinului de începere.

”Obiectivul acestui proiect este de a ridica standardul de viață al locuitorilor orașului, având preponderent rol de prevenție și analiză medicală, iar dezvoltarea infrastructurii sanitare reprezintă o parte componentă a planului de creștere a calității vieții cetățenilor. Încă mai sunt multe de făcut, însă vă asigur, dragi locuitori, că rămânem consecvenţi în încercările noastre de a obţine cât mai multe fonduri europene sau guvernamentale pentru orașul nostru! Îmi doresc ca fiecare cetățean să simtă că noi, cei din administrația publică locală suntem aici pentru dumneavoastră și tot ceea ce facem, facem în beneficiul dumneavoastră și al comunității locale”, spune primarul Nicolae Velcea.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.