autobuzVești bune privind proiectul de anvergură legat de zecile de noi stații de autobuz din Pitești, proiect finanțat cu fonduri nerambursabile. După cum a precizat Cristian Gentea, primarul Piteștiului, au fost deja montate 62 de stații în cartierele din municipiu. Iar până la finalul anului vor fi montate și celelalte 37 de stații de autobuz ultramoderne, cu panouri laterale pentru informarea călătorilor, internet Wi-Fi, puncte acces multi USB pentru încărcarea telefoanelor mobile și locuri pentru pasageri.

Este încă un proiect ce face din Pitești unul dintre cele mai moderne orașe din România în ceea ce privește transportul public de călători și infrastructura aferentă. La ora actuală, în Pitești circulă 40 de autobuze electrice și 20 de autobuze hibrid.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.