saizuOriginar din Pitești, acolo unde și-a început cariera în televiziune, Marius Saizu, unul dintre cei mai apreciați reporteri de la Prima TV, este de noaptea trecută singurul jurnalist argeșean ce transmite din infernul din Israel, stat aflat într-un război teribil cu gruparea teroristă Hamas, ce a lansat mii de rachete în ultimele două zile.

Marius Saizu a transmis din Ucraina în 2014, iar după opt ani a revenit după începerea războiului din Ucraina, transmițând săptămâni în șir corespondențe de război din zone foarte periculoase.

”De ce merg în astfel de zone? Pentru că am un microb pentru care nu am găsit înca un vaccin. Reporteria, munca pe teren, în astfel de zone. Îmi place să fac ceea ce simt și sper că fac...bine. Eu am o vorbă. Să te cheme meseria spre ea și sa nu o cauți tu și... fiecare meserie trebuie făcută de cineva. De ce nu eu acest lucru?”, spune Marius Saizu.

Marius Saizu face parte din echipa Prima TV din 2016. A fost şef al secţiei Eveniment şi reporter special. A transmis de la cele mai diverse evenimente, atât de la războiul din Irak cât şi de la Campionatul European, atât de la alegerile din America cât şi de la alegerile din Moldova.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.