corbiPentru primărița Anca Baciu de la Corbi, grija pentru educație este o constantă. O constantă ce se materializează frecvent prin proiecte importante. Iar cel mai recent proiect important al primăriței Anca Baciu este unul pentru care s-a obținut finanțare prin PNRR. Proiectul are ca obiectiv dotarea celor trei școli din comuna Corbi (21 săli de clasă cu mobilier, 21 săli de clasă cu echipamente TIC, 1 laborator de informatică cu echipamente digitale, 1 laborator de științe multidisciplinar, 1 sală de sport și 1 cabinet psihopedagogic), pentru sporirea calității și siguranței mediilor de învățare.

”Valoarea proiectului se ridică la aproape 1,5 milioane de lei. Iar contractul de finanțare a fost semnat deja. Va fi schimbat în totalitate mobilierul din cele trei școli, vor fi realizate printre altele laboratoare de informatică și de științe și vor fi aduse echipamente de ultimă generație, de la tablă interactivă până la calculatoare noi și laptopuri pentru profesori”, spune primărița Anca Baciu.

Proiectul privind cele trei școli din Corbi trebuie finalizat până pe 31 decembrie 2024.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.