fechetAlina Gorghiu – ministra Justiției, Mircea Fechet-ministrul Mediului și mai mulți oficiali liberali au venit vineri 22 septembrie la Pitești, vizita incluzând și o deplasare în Pădurea Trivale, asta și în contextul în care există de mai multe săptămâni ample dezbateri legat de transformarea Pădurii Trivale în arie protejată sau în pădure-parc.

”Am primit multe sesizări la minister legat de Pădurea Trivale. Am fost să văd ce se întâmplă în această pădure, care ar trebui să aibă un rol de recreere, să ne ajute să respirăm un aer curat și să fie bine conservată. Mi-au sărit în ochi construcțiile pe care le-am văzut în Pădurea Trivale. Mă plimb des în pădurile din România și rar mi-a fost dat să văd așa ceva. Am aflat și că în mijlocul Pădurii Trivale se află un cort pentru petreceri. Nu e normal. Și eu cred că locul restaurantelor nu e în mijlocul pădurii, unde ne propunem să protejăm biodiversitatea. În Pădurea Trivale trebuie să se audă ciripitul păsărelelor și nu muzică de la petreceri”, a declarat Mircea Fechet, ministrul Mediului.

Și ministra Alina Gorghiu susține protejarea Pădurii Trivale, plămânul verde al Piteștiului. ”Protejarea Pădurii Trivale este o prioritate pentru noi ca argeșeni, ca cetățeni. Am început să strângem semnături pentru ca Pădurea Trivale să fie protejată, sunt peste 7.000 de semnături. Ne dorim să păstrăm Pădurea Trivale așa cum este, ne dorim să susținem proiectul Pădurea Trivale arie protejată ”, spune Alina Gorghiu.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.