bradu-sarbatoare.jpg

Mâine, 27 mai, este ziua lor, a brădenilor, o zi ce va fi sărbătorită cu mare fast, conform așteptărilor. Pentru acest eveniment autoritățile locale s-au pregătit de mult timp pentru ca totul să iasă ca la carte și ca toți cei care așteaptă această petrecere să fie mulțumiți.

Astfel, vor urca pe scenă artiști consacrați atât de muzică populară, cât și de muzică pop, dar și copii talentați din cadrul școlilor din Bradu.

„Dragi brădeni, vă așteptăm și în acest an să sărbătorim și să petrecem împreună de Ziua Comunei Bradu, organizată în data de 27 mai, în incinta Bazei Sportive, începând cu ora 13.00.

Voia bună va fi întreținută atât de copiii școlilor din comuna noastră, cât și de artiști de muzică populară și pop, precum Claudia Șerbănescu, Diana Călinescu, Olguța Berbec, Constantin Lătarețu, Steliana Sima, Andrei Bănuță, Mario Fresh, Lora și Antonia.

Prezentatorul acestui eveniment va fi Daniel Buzdugan.

Evenimentul se va încheia cu un frumos foc de artificii.

Vă așteptăm cu drag!”, transmite primarul comunei Bradu, Dan Stroe.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.