i-minzina-valeca.jpgIon Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a transmis azi un mesaj special cu ocazia seminarului In Memoriam Șerban Valeca.
Am fost prezent astăzi, nici nu aveam cum să lipsesc, la o manifestare în memoria bunului nostru coleg și prieten Șerban Valeca, de la a cărui dispariție fulgerătoare se împlinește un an.
O manifestare la inițiativa primarului Ion Georgescu și a familiei lui Șerban, căreia știu că îi este în continuare dor de soțul și de tatăl Șerban Valeca.
Am fost prezenți colegi de partid, colegi de la ICN, de la Universitate, de la karate, parlamentari, fostul premier în mandatul căruia Șerban Valeca a fost ultima dată ministru al Cercetării. Sunt multe de spus despre Șerban.
Personal, pot spune că și datorită rezultatelor pe care le-a avut, l-a insipirat pe fiul meu să devină unul din specialiștii din domeniul cercetării nucleare, că i-a condus lucrarea de disertație...
Dumnezeu să îl odihnească!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.