explozie-apartament1.jpgÎn jurul orei 03:50 pompierii de la Detașamentul Pitești au fost solicitați să intervină în cazul unui explozii neurmată de incendiu provocat de o explozie, care s-a produs într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Pitești.

În urma incidentului, proprietara locuinței, o persoană se sex feminin în vârstă de 69 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost preluată și transportată la spital de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Paramedicii SMURD au monitorizat o persoană de sex feminin care prezenta atac de panică și nu a avut nevoie de transport ulterior la spital.

Pompierii sunt la fața locului pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor, precum și primul ajutor la nevoie.

Pagube însemnate au fost constatate până acum la patru apartamente situate la parterul blocului, pe casa scării până la etajul 1 și la un autoturism parcat în apropiere.

Totodată, până acum au mai fost afectate ușor alte trei locuințe de la etajele superioare ale aceleiași scări a blocului.

Pagubele înregistrate au fost în principal la elementele de tâmplărie (ferestre și uși) ale locuințelor.

Autoturismul prezintă zgârieturi și o anvelopă spartă.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.