masini-multe.jpgÎn ziua de 11 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalitaţii Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată.

Din cercetări, s-a stabilit că, în perioada ianuarie 2011 – noiembrie 2016, un bărbat de 56 de ani, din Pitești, ar fi vândut mai multe autoturisme second-hand, obținând venituri impozabile, pe care nu le-a declarat la organele fiscale, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligațiilor fiscale prin ascunderea sursei impozabile sau taxabile.

Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este de peste 80.000 de lei, reprezentand impozit pe venit și TVA de plată.

Pentru recuperarea prejudiciului, au fost instituite măsuri asigurătorii asupra bunurilor deținute de cel în cauză.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.