semafor-nout.jpgDe astăzi, 12.01.2023, Primăria Municipiului Piteşti, prin Administrația Domeniului Public, a pus în funcţiune, pe galben intermitent, un semafor cu buton, pe Calea Câmpulung, la intersecția cu strada Nicolae Filimon.

De mâine, 13.01.2023, după ora 10:00, semaforul va avea regim normal de funcţionare. Pietonul apasă butonul de cerere şi apoi așteaptă secundele indicate de numărător până la apariţia culorii de traversare.

Măsura a fost luată conform avizării Comisiei de sistematizare a circulației, din 25.05.2022.

Punerea în funcțiune a semafoarelor duce la creșterea siguranței la trecerile de pietoni, atât pentru persoanele care tranzitează, cât şi pentru cei care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea în zonă.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.