natalitate-mioveni.jpgLa finalul anului 2022, au fost înregistrați 278 de nou născuți proveniți din părinți cu domiciliul în orașul Mioveni, față de 233 de copii înregistrați în anul 2021.
Din cei 278 de copii care au sporit populația orașului Mioveni, 22 s-au născut în afara României, cu părinți care au domiciliul în Mioveni.
Sporul natural, adică diferenţa dintre numărul născuţilor (278) şi numărul persoanelor decedate (210) a fost pozitiv la finalul anului 2022, adică numărul deceselor a fost mai mic cu 68 de persoane decât cel al nou-născuţilor.
Numărul căsătoriilor care au avut loc în orașul Mioveni în anul precedent a fost de 201, față de 205 în anul 2021.
Numărul nașterilor care au avut loc la Spitalul Mioveni în cursul anului trecut a fost de 223.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.