Publitrans-Oarja-nou.jpgAsociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești anunță că începând cu 11 ianuarie 2023 traseul liniei 17 Pitești – Oarja se modifică şi va fi următorul: 

Plecare Gară Sud Poştă, Bulevardul Fraţii Goleşti, Bulevardul Petrochimiştilor, DN65B (Supernova pentru retur), autostrada A1, pasarelă autostradă prin drumul judeţean 503, cap linie Oarja (blocuri). Odată cu modificarea traseului, stația str. Dacia nu mai este operațională. 

Programul de circulație al mijloacelor de transport public ce deservesc Linia 17 nu a suferit modificări - acesta este afișat atât pe site-ul operatorului Publitrans 2000 S.A https://www.publitrans2000.ro, cât și în stațiile de autobuz. 

Tarife: 

• prețul unei călătorii integrate pe bază de bilet este de 2,5 lei; 

• prețul unui abonament nenominal integrat (toate traseele), pentru o zi, este de 10 lei; 

• prețul unui abonament integrat (toate traseele), pentru o lună, este de 80 de lei. 

Biletele de călătorie pot fi procurate de la: 

• casele de bilete; 

• automatele de bilete; 

• agenţii economici de pe raza comunei Oarja: Constar Magazin (Monument), Stanciu E. Florina (Poliţie); 

• din autobuzele dotate cu POS-urile marcate cu inscripția Mastercard sau Visa, cu carduri tip contactless, Mastercard sau Visa. 

Abonamentele la preţul integral pot fi procurate de la casele de bilete. 

De asemenea, anunţăm că anumite categorii de utilizatori ai serviciului de transport public local de persoane, de pe raza comunei Oarja, membră a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Piteşti, beneficiază de abonamente reduse şi gratuite. 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.