iluminat-pitesti11.jpgPrimarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a semnat azi, în numele municipalității, cu Administrația Fondului pentru Mediu, un contract de finanțare ce crește eficiența energetică a iluminatului public, prin reducerea consumului de energie electrică, cu aproximativ 65%!

”Creșterea eficienței energetice a sistemului de iluminat public în municipiul Pitești” este un contract în valoare de 4.836.706,21 lei, finanțare nerambursabilă.
"Urmărim scăderea consumului de energie electrică prin modernizarea sistemului, astfel că vom înlocui peste 1000 de corpuri de iluminat vechi cu surse LED și vom achiziționa și un sistem actual de telegestiune eficientă!", afirmă primarul Cristian Gentea. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.