viteza-fratii-golesti.jpgÎn ziua de 26 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 22 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, pe b-dul Frații Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 129 de km/h.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.