cersetori-1.jpgÎn ziua de 24 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secțiilor 1-4 Poliție Pitești au acționat, în zona de competență, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale ce aduc atingere vieții, sănătății și integrității corporale, a patrimoniului public și privat.

S-a acționat și pentru depistarea cerşetorilor și a persoanelor care practică prostituția stradală, ocazie cu care s-au aplicat 41 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.075 de lei, dintre care 13 sancțiuni, în valoare de 1.900 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială și 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.175 de lei, conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Au fost legitimate peste  200 de persoane și au fost verificate 53 de autovehicule.

De asemenea, polițiștii de proximitate au desfășurat activități informativ-preventive, în cadrul mai multor asociații de proprietari din zona de competență, pentru prevenirea furturilor din locuințe.

Oamenii au fost sfătuiți să nu permită accesul în locuință persoanelor necunoscute sau a celor care pretind că sunt reprezentanții diferitelor companii furnizoare de servicii, fiind totodată distribuite materiale informative.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.