copii-craciun-spital.jpgNimic nu e mai frumos decât să primești în dar... o viață. 8 femei au devenit mame de Crăciun, la Pitești. Pruncii născuți în primele două zile de sărbătoare au adus lacrimi de fericire.

8 bebeluși, 4 fetițe și 4 băieței, au venit pe lume de Crăciun, în maternitatea Spitalului Județean de Urgență Pitești (SJUP).
La SJUP au fost înregistrate, duminică, 5 nașteri. Cea mai curajoasă a fost o fetiță al cărui plânset s-a auzit în maternitatea din Pitești la două minute după ora 6. Au urmat-o, în aceeași zi, 4 bebeluși, un băiețel și alte 3 fetițe. Cel mai mic cântărea la naștere 2900 de grame, iar cel mai mare 3480 de grame. Luni, 3 băieți, de 3620, 4000 și 3000 de grame, s-au născut în cadrul maternității Spitalului Județean.
Mămicile și bebelușii care și-au petrecut Crăciunul în spital vor merge acasă înainte de Anul Nou.

Cinci copiii s-au născut prin cezariană. Toți sunt sănătoși.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.