cristian-gentea-pnrr.jpgCristian Gentea, primarul municipiului Pitești, a anunțat că nici în perioada sărbătorilor de iarnă activitatea nu se oprește, așa încât , așa încât a semnat astăzi, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, alte patru contracte de finanțare prin PNRR pentru proiecte de renovare energetică moderată!
“Sunt investiții care cresc eficiența energetică a clădirilor publice și reduc consumul de energie primară cu până la 60%, în cazul renovării moderate!
Vorbim despre proiecte pentru patru unități de învățământ:
- Renovare energetică Cămin internat Liceul Tehnologic "Astra";
- Renovare energetică Liceul Tehnologic "Dacia";
- Renovare energetică Liceul Teoretic "Ion Barbu";
- Renovare energetică Grădinița cu Program Prelungit "Castelul Magic".
Valoarea totală a fondurilor nerambursabile obținute este de 5.500.000 de euro!
Pentru sprijinul permanent, mulțumiri secretarului de stat, Vlad-Ștefan Niculae!
Pe această cale, de ziua numelui, la mulți ani cu sănătate și noi împliniri!”, spune Cristian Gentea.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.