gentea-spatii-recreative2.jpgAstăzi, 15.12.2022, a avut loc recepția spațiilor recreative destinate persoanelor cu vârste de peste 14 ani, precum și persoanelor cu dizabilități.
 
Fiecare spațiu recreativ, având o suprafață de aproximativ 100 mp, este dotat cu echipamente de gimnastică (bară de flotări, balustrade, spaliere, inele de gimnastică, platformă de abdomene, bara de cățărare), ce pot fi folosite de maximum 24 de utilizatori simultan.
În scopul creșterii siguranței, spațiile recreative au fost echipate cu pardoseală elastică (tip tartan).
Lucrările au fost executate de către DFS Center Grup SRL, cu subcontractant proiectare SC SILVORA TERA SRL.
Valoarea contractelor fără TVA este:
- Parc Ștrand – 95 764,30 lei;
- Parc Lumina – 96 126,63 lei;
- Parc Lunca Argeșului – 98 244,47 lei;
- Parc Prundu – 98 425,63 lei.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.