panturescu-premiu.jpgPrimăria Curtea de Argeș a primit un premiu important din partea Asociației Municipiilor din România.

"Mulțumesc Asociației Municipiilor din România pentru premiul acordat Primăriei Municipiului Curtea de Arges, alături de municipiul Sibiu și municipiul Bistrița! Premiul pentru excelență în transport public și mobilitate urbană durabilă a fost acordat proiectului ”Dezvoltarea transportului public în Municipiul Curtea de Argeș”.", transmite primarul municipiului, Constantin Panțurescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.