Apa_canal.jpg

Societatea Apă Canal 2000 SA intervine vineri, 18 noiembrie, în regim de urgență, pentru remedierea unei ample avarii survenite la conducta de distribuție a apei potabile în municipiul Pitești, strada Turcești.

Ca urmare a complexității lucrărilor de reparații, alimentarea cu apă potabilă către consumatorii de pe străzile Războieni, Turcești, Aurel Vlaicu, Nicolae Peligrad, Dimitrie Butculescu și Aleea Stadionului va fi întreruptă între orele 9.00 - 16.00.

Echipele operaționale ale societății lucrează dedicat pentru remedierea situației, încercând să reducă la minimum intervalul de timp destinat lucrărilor.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și recomandăm utilizatorilor să își asigure rezerva de apă necesară pentru uz casnic. 

Multumim pentru intelegere!”, transmit reprezentanții Apă Canal 2000 SA.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.