puietiZeci de mii de puieți forestieri vor fi plantați până la finalul anului de către Direcția Silvică Argeș, pe o suprafață totală de 51 de hectare afectate de defrișări.

Direcția Silvică Argeș a plantat în această primăvară circa 430.000 de puieți forestieri, după cum au confirmat pentru FinanciarPress.ro reprezentanții Romsilva.

Mai trebuie precizat că la ora actuală la nivelul Direcției Silvice Argeș sunt 87.449 hectare păduri de stat ce dețin certificarea managementului forestier la nivel internațional, păduri administrate de 7 ocoale silvice din cadrul Direcției Silvice Argeș.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.