letcan

Viorel Letcan, bărbatul din Bascov care a șocat o țară întreagă în luna august după ce și-a ucis cinci rude, a fost trimis în judecată joi 17 noiembrie de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș. Viorel Letcan va fi judecat pentru omor calificat în formă continuată cu premeditare.

”Inculpatul și-a ucis membrii familiei după un plan bine premeditat, pe 8 august a.c., în intervalul 21:55-23:00, lovindu-și în cap fratele cu o piatră de 10 kilograme și un ciocan, mama cu un ciocan și tatăl cu un ciocan și o toporișcă. Pe data de 9 august a.c., în jurul orelor 8 dimineața, și-a ucis sora și nepoata cu un ciocan și o toporișcă”, au declarat pentru FinanciarPress.ro procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.