7-martie-apa-oprita.jpg

Societatea Apă Canal 2000 SA  anunță întreruperea apei potabile vineri, 18 noiembrie, pentru remedierea unei ample avarii survenite la conducta de aducțiune a AEPSUP (Apă Argeș) în comuna Moșoaia.

„Ca urmare a complexității lucrărilor de reparații, alimentarea cu apă potabilă către consumatorii din comuna Moșoaia (parțial) și comuna Poiana Lacului va fi întreruptă între orele 9.00 - 16.00.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și recomandăm utilizatorilor să își asigure rezerva de apă necesară pentru uz casnic. 

Multumim pentru intelegere!”, transmit reprezentanții Apă Canal 2000 SA.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.