depozit-paleti2.jpgPompierii argeșeni au intervenit azi-noapte pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de paleți în localitatea Căteasca. La fața locului s-au deplasat cinci echipaje de intervenție cu apă și spumă de la Detașamentele Bradu, Pitești, Mioveni și Garda de Intervenție Topoloveni, alături de un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

La sosirea forțelor de intervenție, ardeau în dezvoltare paleți din lemn și o hală pe o suprafață de aproximativ 190 mp, cu posibilitate de propagare la restul halei și la restul paleților depozitați în curtea societății, însă prin intervenția promptă a pompierilor s-a reuși limitarea flăcărilor violente.

În urma incendiului, au ars echipamente electrice de lucru, circa 900 bucăți de paleți din lemn și aproximativ 200 bucăți europaleți din lemn.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.