ortopedEchipa de medici din cadrul Compartimentului de Ortopedie şi Traumatologie al Spitalului Orășenesc Mioveni se măreşte, după ce la concursul organizat de unitatea spitalicească a fost promovat medicul specialist Theodor Popa.

Doctorul Theodor Popa este specializat în chirurgia genunchiului și a activat în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Bucuresti - Spitalul Floreasca, precum și în cadrul Spitalului Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular "Foișor", având colaborări şi cu clinici private.

Domeniile sale de interes profesional sunt chirurgia artroscopică (genunchi, umăr, gleznă), protezarea articulară (șold, genunchi, umăr), traumatologie – osteosinteza fracturilor membrului toracic și pelvin și chirurgia piciorului etc. Este membru al Societăţii Române de Ortopedie și Traumatologie - SOROT, membru al Societății de Artoscopie și Traumatoligie Sportivă – SRATS, precum și membru al Societății Știintifice Române de Oxigen-Ozono Terapie - SSROOT. Acesta va face echipă alături de Cătălin Stoian, medic specialist Ortopedie și Traumatologie.

Pentru consultații este nevoie de programare la numărul de telefon 0372.791.212 și de bilet de trimitere de la medicul de familie/specialist.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.