Ion_Georgescu_mesaj.jpgAstăzi, 23 iunie, se marchează Ziua profesională a funcționarului public.

"Stimați colegi, cu acest prilej, vă adresez cuvinte de mulțumire și profundă gratitudine pentru activitatea ce o realizați. rofesionalismul, experiența, competența, perseverența constituie calitățile cheie pentru care meritați cele mai înalte aprecieri.

Sărbătoarea de astăzi vine să evidențieze rolul funcționarului public în realizarea celui mai important obiectiv - asigurarea unor servicii publice de calitate în interesul cetățenilor și dezvoltarea societății.

Îmi doresc ca serviciile prestate de către instituțiile în care activați să răspundă întotdeauna așteptărilor cetățenilor, iar munca dumneavoastră să fie recunoscută și apreciată la justa valoare. 

Vă doresc să păstrați perseverența, integritatea și să vă bucurați de succesele profesionale.", este mesajul transmis de Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.