evaluare

Zi cu emoții pentru elevii care au susținut Evaluarea Națională. Rezultatele de la examenul din acest an s-au afișat joi 23 iunie atât în centrele de examen, cât și accesând pagina dedicată de pe site-ul Ministerului Educației, pe evaluare.edu.ro.

De reținut este faptul că notele nu sunt afișate nominal, numele candidaților fiind înlocuite de un cod numeric înmânat elevilor la prima probă a Evaluării Naționale, elevii trebuind să semneze că au primit respectivul cod.

La nivelul județului Argeș 59 de elevi au obținut nota 10 la proba de limba română și 150 de elevi au obținut nota 10 la proba de matematică

Totodată, 17 elevi argeșeni au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională din acest an. Aceștia provin din următoarele unități de învățământ: Școala ”Mircea cel Bătrân” Pitești (3 elevi), Colegiul Național Dinicu Golescu Câmpulung (2 elevi), Școala ”Nicolae Iorga” Pitești, Școala ”Naum Râmniceanu” Corbi, Colegiul Național Zinca Golescu Pitești, Școala ”Mihai Eminescu” Pitești, Școala ”Adrian Păunescu” Pitești, Școala ”Al. Davila” Pitești, Școala ”George Topîrceanu” Mioveni, Școala ”I.L. Caragiale” Pitești, Școala ”Ion Pillat” Pitești, Școala ”Matei Basarab” Pitești, Școala ”Sanda Movilă” Albota, Liceul ”Ion Mihalache” Topoloveni (câte 1).

Tot joi 23 iunie, după ora 16.00 începe depunerea contestațiilor, care va continua și pe 24 iunie, în intervalul orar 08.00-12.00. După soluționarea contestațiilor, rezultatele finale ale Evaluării Naționale 2022 vor fi afișate pe 29 iunie.

”Nota obținută după contestație este nota definitivă, indiferent de punctajul obținut, în plus sau în minus, față de nota acordată la evaluarea inițială a lucrării. Această notă nu mai poate fi modificată și reprezintă nota obținută de candidat la proba respectivă”, precizează inspectorul școlar Dumitru Tudosoiu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.