Primarul_georgescu_bunic.jpg

 

De astăzi primarul de la Mioveni este un tată și mai ales un bunic împlinit. Fiica sa cea mică, Mădălina, a născut în dimineața zilei de astăzi o fetiță perfect sănătoasă.

Astfel, Ion Georgescu, un familist convins, începând de astăzi, se poate mândri cu două nepoțele, una din partea fiicei cea mare, Ana Maria, și iată că acum și fiica sa cea mică, Mădălina, i-a mai dăruit edilului de la Mioveni o nepoată de toată frumusețea.

Pe această cale îi urăm și noi celei mai noi membre a familiei  primarului Ion Georgescu  bun venit pe lume, să fie sănătoasă şi să îşi bucure părinţii şi bunicii prin realizările pe care le va avea în viaţă!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.