primaria_mioveni.jpgConform legii, cetățenii orașului Mioveni au obligația de a participa la Recensământul Populației și Locuințelor, acțiune care se desfășoară la nivel național în perioada14 martie - 15 mai!
În acest sens, cetățenii au obligația de a completa formularele de recensământ, online, singuri sau asistat, cu ajutorul unui operator, prin telefon, ori în locațiile special amenajate în mai multe puncte din oraș, după cum urmează:
• Sediul Primăriei orașului Mioveni – Casa Căsătoriilor;
• Clădirea Multifuncțională din satul Colibași, str. Colibași nr. 29 A;
• Clădirea Multifuncțională din satul Făgetu, str.Mănăstirii nr.81B;
• Fostul sediu al Școlii Clucereasa, satul Clucereasa nr. 9;
• Casa de Cultură Racovița, satul Racovița, str. Nicolae Racoviceanu nr. 110.
Programul de lucru este de luni până duminică, iar relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0730.444.754.
Informații generale privind recensământul se găsesc în prezent pe pagina de internet http://www.recensamantromania.ro.
Angajații care participă la etapa de autorecenzare online au drept să primească o zi liberă plătită, acordată de angajator, însă doar după completarea formularului de autorecenzare, nu în avans.
După completarea chestionarelor, în decurs de maxim 7 zile acestea sunt validate, după care se generează Dovada de autorecenzare, care poate fi descărcată din site-ul www.recensamantromania.ro, pe baza CNP-ului personal. Ziua liberă poate fi luată în decurs de un an, de la data realizării autorecenzării.
Ziua liberă plătită se primește indiferent dacă persoana s-a autorecenzat acasă sau la punctele ARA (autorecenzare asistată)!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.