jandarmeria.jpgAproximativ 50 de poliţişti argeșeni acționează, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, de Bobotează şi de Sfântul Ioan Botezătorul.
Astfel, peste 350 de poliţişti, dintre care 250 de ordine publică, 70 de la structurile rutiere şi 30 de la alte structuri, asigură, în perioada 6 – 7 ianuarie a.c., alături de celelate structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, măsurile de ordine şi siguranţă publică pentru desfăşurarea, în siguranță, a manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Botezului Domnului Iisus Hristos (Boboteaza) şi a Sfântului Ioan Botezătorul.

Modul de acțiune va fi unul predominant preventiv, însă, dacă vor fi constatate încălcări ale legii, fiecare situație va fi supusă unei evaluări individuale și vor fi aplicate sancțiunile care se impun.

 Polițiștii rutieri argeșeni sunt prezenți pe toate drumurile din județ, pentru depistarea conducătorilor auto care nu respecta regimul legal de viteză, și a celor aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Polițiștii au în vedere și zonele lăcașelor de cult, zonele turistice de pe raza județului Argeș, dar și manifestările religioase și cultural artistice organizate în această perioadă, unde se acționează pentru fluidizarea traficului, gestionarea afluxului de persoane și respectarea prevederilor legale.

 

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș sfătuieşte cetăţenii care intenţionează să participe la aceste manifestări să adopte un comportament civilizat, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale, să evite conflictele de orice natură și, nu în ultimul rând, să respecte măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.