transferuriInspectoratul Școlar Argeș face precizări privind condițiile în care elevii din județ se pot transfera de la o unitate de învățământ la alta pe parcursul anului școlar 2021-2022. O condiție esențială este criteriul mediei, ce trebuie să fie mai mare sau egală cu a ultimului elev din clasa la care se dorește transferul.

 

Pentru elevii din clasa a IX-a se va ține cont de criteriul privind media de admitere, criteriu conform căruia media de admitere trebuie să fie cel puțin egală cu media ultimului admis la specializarea la care se solicită transferul. Transferurile prin care se schimbă profilul și/sau specializarea se pot face de regulă doar pe perioada vacanței de vară.

 

Solicitările de transfer trebuie depuse la unitatea de învățământ la care se dorește transferul.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.