profesor vranestiDupă cum FinanciarPress.ro v-a informat mai devreme, Poliția Argeș a deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă împotriva profesorului de informatică de la școala Vrănești din comuna Călinești, acuzat că ar fi avut un limbaj total neadecvat și deplasat la adresa unei eleve din clasa a VI-a.

Respectivul profesor este la a treia abatere, până acum mai fiind sancționat de două ori, de fiecare dată cu reducerea salariului pe câte trei luni, cu 10% și respectiv 15%.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru FinanciarPress.ro că profesorul respectiv riscă să fie dat afară din învățământ din cauza abaterilor grave și repetate. O asemenea măsură va fi totuși luată după ce respectivul profesor va fi supus unei noi expertize psihiatrice, coroborată cu probele existente până acum la dosar.  

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.