sever ciobanuSever Ciobanu, bărbatul care acum șapte luni și-a ucis pe fosta iubită şi pe copilul acesteia, va rămâne în arest preventiv încă 30 de zile. Măsura a fost stabilită în această săptămână de către judecătorii de la Tribunalul Argeș. Și aceiași magistrați au decis și data începerii procesului în care Sever Ciobanu este acuzat de dublu omor calificat. Procesul va începe pe 11 februarie 2022.

 

Pe 16 mai, o femeie a fost omorâtă împreună cu copilul său de Sever Ciobanu, fostul concubin lângă biserica din satul Drăghici din comuna Mihăieşti. Femeia depusese plângere pentru ameninţări încă de la începutul acestui an la Poliţia Câmpulung Muscel. Din păcate, autorităţile nu au avut vreo reacţie, că toate că fostul concubin ameninţase public că o va omorî pe femeie şi la emisiunea TV Acces Direct de la Antena 1.

 

După comiterea dublei crime, Sever Ciobanu a încercat să se sinucidă, înfigându-şi cuţitul în gât. A fost operat la Spitalul Judeţean Argeş, iar la după trei săptămâni a fost plasat în arest preventiv.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.