pod campulungÎn vara lui 2020, în timpul campaniei electorale de la Câmpulung Muscel, pe actuala primăriță Elena Lasconi a impresionat-o cazul unei bătrâne care locuiește la periferia orașului, într-o zonă demnă mai degrabă de un sat decât de oraș. Femeia locuiește pe Valea Româneștilor, unde sunt doar două gospodării. Femeia i-a spus atunci Elenei Lasconi că de fiecare dată când mergea în oraș trebuia să treacă un pârâu și că deși a fost timp de opt ani la primărie în audiențe pentru a se face un podeț, foștii oficiali au ignorat-o.

 

”Nu a fost luată în seamă pentru că podețul deservea doar două gospodării. Pe scurt, pe înțelesul tuturor: puține voturi sau inexistente dacă iei în calcul că e o aventură să treci apa ca să mergi la vot. Am ascultat-o, nu i-am promis nimic, dar nu am uitat. Deși prețul fierului a crescut cu peste 200 la sută, am reușit în această săptămână să montăm un pod rezistent și sigur. Când am văzut-o acum pe Mamaia Elena a izbucnit în plâns. Nu știu dacă erau lacrimi de durere sau bucurie ori poate amestecate. Mi-a spus că i-a murit băiatul și că acum, cu podul, poate să ajungă la cimitir ca să împodobească mormântul cum se cuvine de sărbători. Nu vă mai dau detalii, dar tot ce am simțit azi, la fel, nu voi uita niciodată”, povestește Elena Lasconi.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.