politie-1-696x522.jpgÎn urma informațiilor apărute în spațiul public, privind situația de la Școala Gimnazială Vrănești, din comuna Călinești, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În ziua de 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară s-au autosesizat și s-au deplasat la unitatea de învățământ în cauză, unde au efectuat verificări.În urma activităților desfășurate, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă și continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, în vederea stabilirii împrejurărilor în care evenimentele s-au petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.