ciocanea ati mioveniÎncepând de joi 23 septembrie, secția ATI a Spitalului Orășenesc Mioveni a fost redeschisă. Trebuie spus că secția ATI de la Mioveni are una dintre cele mai mari rate de supraviețuire ale pacienților cu COVID-19 internați în stare critică.

”Sperăm să avem aceleași rezultate pe care le-am avut în primele două etape. În secția ATI de la Mioveni au fost internați din decembrie 2020 până în luna iulie a.c., când secția și-a încetat activitatea, 274 de pacienți. Am avut o rată de supraviețuire de 70% a pacienților internați la Terapie Intensivă. Deja avem patru solicitări pentru ATI în acest moment”, precizează medicul Adrian Ciocănea, șeful secției ATI de la Spitalul din Mioveni.

După cum ne-a declarat managerul Mircea Stoian, până la ora actuală, la Spitalul Orășenesc Mioveni au fost tratați peste 1.000 de pacienți infectați cu COVID-19.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.