tudoseNicolae Tudose, directorul Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, a vorbit joi 8 aprilie despre obiectivele societăţii pe care o conduce, cea mai mare societate de servicii publice din Mioveni, cu peste 400 de angajaţi. 

„2020 a fost un mai dificil, însă societatea Servicii Edilitare a reuşit să facă faţă. Ne-am propus anul trecut o cifră de afaceri de 36 milioane lei. Am realizat cu 3% mai mult. Pentru 2021 ne propunem o cifră de afaceri cu 11% mai mare faţă de anul precedent. Pentru 2021 ne propunem să avem şi profit. Prioritatea noastră este investiţia în calitatea serviciilor publice. Ne propunem să alocăm şapte milioane lei pentru noi investiţii în acest an.

Totodată, avem în vedere dezvoltarea societății și pe o altă paletă de servicii publice. Am încercat și în anul 2020 și în anii anteriori, vom încerca și anul acesta să ieșim cu servicii conexe și către alți agenți economici și persoane fizice. Avem, la nivelul orașului Mioveni, contracte de mentenanță, întreținere subsoluri și curățenie scări de bloc. Avem contracte pe partea de prestări servicii pe iluminat public în alte localități și de asemenea, execuții de branșamente electrice. Suntem autorizați de către CEZ pentru a executa branșamente electrice. Am făcut-o și în anii anteriori, o vom face și anul acesta. Avem solicitări din partea cetățenilor în acest sens pentru că, spun eu, am reușit să îmbunătățim și calitatea serviciilor, dar și să avem un echilibru între tarifele pe care le prestăm și calitatea serviciilor”, a declarat directorul Nicolae Tudose.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.