4-decembrie-anunt.jpg

SC MKA AUTO STIL SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Înființare atelier de vopsitorie auto în comuna CĂLINEȘTI, județul ARGEȘ”, Proiect finantat prin Programul National pentru Dezvoltare Rurala, conform Contract de finantare nr, C1920062S116630302239/07.06.2018” propus a fi amplasat în comuna  Călinești,sat Vrănești, județul Argeș.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM, str. Egalității, nr.50A, județul Argeș și la sediul SC MKA AUTO STIL SRL din comuna Călinești, satul Râncăciov,județul Argeș  în zilele de luni până joi, între orele 9-13.

Observațiile publicului se primesc zilnic, la sediul  APM Argeș,str, Egalității nr.50A, județul Argeș.

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.