georgescuJoi 8 aprilie, consilierii locali de la Mioveni au votat în unanimitate în şedinţă extraordinară bugetul oraşului pentru acest an. O unanimitate îmbucurătoare într-un moment foarte important.

 

„Este cel mai important document din anul 2021, pentru buna desfăşurare a activităţilor în oraşul Mioveni. Am ţinut cont de absolut tot ce înseamnă activităţi ale oraşului Mioveni, începând de la sănătate, învăţământ şi infrastructură până la activităţi culturale şi fonduri europene. Sunt conştient că în următorii ani cea mai importantă activitate va fi cea legată de atragerea de fonduri guvernamentale şi fonduri europene. Am dezvoltat mai mult departamentul de fonduri europene pentru a putea face faţă provocărilor din perioada următoare”, a spus primarul Ion Georgescu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.