ministru_dezvoltarii_arges.jpg

Attila Cseke, ministrul Dezvoltării şi Lucrărilor Publice, a făcut joi 8 aprilie o amplă vizită în Argeş. La conferinţa de presă organizată cu acest prilej la CJ Argeş, alături de prefectul Emilia Mateescu şi Ion Mînzână, preşedintele CJ Argeş, a fost prezentă şi deputata Simona Bucura-Oprescu, care a avut un rol important în organizarea acestei vizite de gradul zero a ministrului Dezvoltării

Ministrul Attila Cseke a făcut referire mai întâi la lucrările la noua Sala Polivalentă de la Piteşti, valoarea investiţiei fiind de 94,1 milioane lei: „Am fost pe şantier, iar lucrările sunt realizate în procent de 58%. Termen de finalizare a lucrării 6 mai 2022. Constructorul are capacitatea de a finaliza Sala Polivalentă până la finalul acestui an. Avem finanţare în buget pentru această investiţie, pentru această Sală Polivalentă modernă cu 4071 locuri”.

Ministrul Dezvoltării a mai venit cu o veste bună. Joi 8 aprilie a fost semnat contractul de finanţare pentru noul cămin studenţesc al Universităţii din Piteşti, o investiţie de 15,6 milioane lei, tot din bugetul Ministerului Dezvoltării. „Dacă lucrurile avansează bine, în toamna anului 2022 vom avea un nou cămin studenţesc, cu 113 camere, având 222 de locuri, inclusiv pentru persoane cu dizabilităţi. Parter cu patru etaje. Un proiect frumos pentru învăţământul argeşean”, spune Attila Cseke.

Simona Bucura-Oprescu a spus: „Îmi doresc să rămână copiii noştri aici, să avem o ţară ca afară. Este astăzi un moment important pentru Argeş, pentru că domnul ministru are ocazia să cunoască nevoile noastre de dezvoltare. Suntem cu toţii luptători pentru Argeş şi împreună ne dorim să ducem Argeşul pe primul loc”.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.