miutescuJoi 8 aprilie, Attila Cseke, ministrul Dezvoltării va efectua o amplă vizită în Argeş. Deputatul Adrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş, ne-a dezvăluit o parte dintre subiectele ce vor fi abordate cu ocazia acestei vizite importante. Adrian Miuţescu va discuta cu ministrul Attila Cseke un subiect extrem de important, acela privind deblocarea proiectului staţiunii de la Molivişu.

 

„Vom discuta şi de proiectele neterminate din Argeş. O altă temă va fi legată de susţinerea proiectelor argeşene de perspectivă, mai ales cele pe care le-am început pe marea infrastructură. Vom discuta şi privind lucrările de apă, canalizare şi gaze din judeţ. Mai sunt localităţi în Argeş ce nu au apă, altele care nu au terminat proiectele de introducere a canalizării. Vom capacita şi Compania Naţională de Investiţii, aflată în subordinea ministerului Dezvoltării. Voi vorbi să se dea drumul la documentaţia blocată pe la Biodiversitate la Ministerul Mediului legat de proiectul staţiunii de la Molivişu, proiect cunoscut până la cel mai înalt nivel. Sunt nişte funcţionari ce blochează nişte lucruri pe acolo şi nu este OK. Proiectul a primit avize de la toate ministerele, însă cineva îl blochează la Mediu”, spune Adrian Miuţescu.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.