radulescu_catalin.jpgSocial-democrații argeșeni își vor alege la sfârșitul săptămânii o nouă conducere. Unul dintre cei care vor să conducă organizația este deputatul Cătălin Rădulescu. Acesta și-a depus azi, în mod oficial, candidatura pentru președinția PSD Argeș. Rădulescu spuen că se va bate pentru investițiile din Argeș. 

"Ar trebui să-i întrebați pe cei care mai candidează cu ce gânduri o fac, pentru că în județul Argeș nu s-a făcut absolut nimic. Autostrada Pitești-Sibiu a început de la Sibiu, drumul expres Pitești-Craiova, de la Craiova, pe drumurile naționale nu s-a făcut nimic, nu avem parc industiral, drumurile județene nu sunt asfaltate. Echipa de la Consiliul Județean a fost  formată din Manu-Mînzînă și doamna Maria Dinu. Eu candidez pentru primari și președinții de organizații. Vin cu 100 de voturi date de 70 și ceva de primari, mă susțin marea majoritate. Pentru mine este o mare onoare, nu voi face găști, mă voi bate pentru investițiile din județ", a declarat Rădulescu. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.