CATALIN-COSTESCU.jpegLiderul TSD Piteşti, consilierul local Cătălin Costescu, a lansat un atac dur la adresa echipei Maria Dinu în condiţiile în care azi, la ora 14, este termenul limită pentru depunerea candidaturilor la şefia PSD Argeş. Costescu susţine echipa lui Ion Mînzînă din care mai fac parte Simona Bucura Oprescu, Cristian Gentea, Ion Georgescu, Mircea Drăghici etc. "Există pe lumea asta o specie de deștepți pe care i-aș numi dedesubtologi. Matricea lor mentală are un principiu simplu: nimic nu e ce pare, totul are un dedesubt, ce vedem e manevrat din spate. Poți să spui orice, ei nu ascultă, pentru ei nu contează decât presupusul dedesubt. Acești dedesubtologi îi regăsim și pe scena politicii românești. Ei își arată colții atunci când au ceva de câștigat. Sigur, e normal să evoluezi în politică, dar nu prin ipocrizie, trădare, minciună, falsitate.

La sfârşitul acestei săptămâni, organizaţia judeţeană a PSD Argeş îşi va alege o nouă conducere. Mă întreb oare dacă cei cu drept de vot vor putea pune vreodată ștampila pe cineva care ani de zile a lucrat pentru PNL si PDL, care a terorizat ani la rând primarii PSD și care este girată din spate de umbre ale unor pesediști blamați și ajunși prin pușcării?
Unitate, muncă și seriozitate, nu jocuri de culise și înțelegeri pe sub masă îmi doresc de la noua conducere PSD Arges! Respect pentru cei care sunt mai in vârsta, dar au câștigat bătălii pentru acest partid și întinerire pe merite demonstrate. Nu experimente acum când urmează un an electoral crucial pentru PSD.

P.S.: PSD susține tinerii, dar tinerii care au muncit pentru partid, nu doar pe cei care au beneficiat de munca altora", afirmă Costescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.