rares

Prezent la Pitești la lansarea candidaților PNL Argeș la alegerile locale din acest an, Rareș Bogdan – europarlamentar PNL și prim-vicepreședinte PNL, a avut un discurs foarte apreciat și inspirat, plin de verb și vervă. Un discurs ce poate fi model pentru mulți politicieni.

Alina Gorghiu muncește într-un ritm absolut incredibil la Argeș. Mihai Coteț poate reprezenta pentru Pitești ce reprezintă Emil Boc pentru Cluj-Napoca. Iar cu o conducere liberală, Curtea de Argeș, un oraș regal cu o istorie extraordinară, ar putea deveni un pol investițional. PNL este mai mobilizat decât oricând. Cu o administrație liberală, Argeșul trebuie să urce acolo unde îi este locul, între primele cinci județe din România. Argeșul poate fi una dintre surprizele foarte plăcute de la alegerile locale din 9 iunie”, a spus Rareș Bogdan, aplaudat minute în șir de peste 800 de oameni la Casa Sindicatelor din Pitești.

 pnl 01

 

 

Material realizat de SC Info Press Smart Top SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Mandatar Financiar 21240015

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.