alin_calinescu_parc_acvatic.jpg

„Cum văd eu Mioveniul viitorului? Cu un 𝐩𝐚𝐫𝐜 𝐚𝐜𝐯𝐚𝐭𝐢𝐜 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧, cu bazine acoperite și facilități similare investițiilor de top, cum este cel mai mare parc acvatic cu apă termală din Europa, aflat lângă București. Această viziune, pe care îmi doresc foarte mult să o transform în realitate, le va permite oamenilor să se bucure de parcul acvatic BEMO în orice moment al anului, fără restricții legate de vreme.

În momentul acesta, în oraș există câteva bazine exterioare cu spațiu verde și plajă, care pot fi folosite doar când vremea este favorabilă. Cum ar fi dacă ai putea să te recreezi pe un șezlong, într-un cadru tropical, indiferent de anotimp?

Spre deosebire de alte proiecte, care vizează doar modernizarea spațiului existent, fără a oferi o dezvoltare reală, noi vom crea o alternativă cu adevărat valoroasă. Parcul acvatic din zona BEMO va fi mai mult decât un simplu loc de agrement de vară: va fi o destinație de relaxare și wellness pentru întreaga comunitate, indiferent de sezon”, este anunțul făcut de Alin Călinescu, candidatul PNL la Primăria Mioveni.

Material realizat de SC Info Press Smart Top SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Mandatar Financiar 21240015.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.