alina gorghiu

Liderii PNL din toată țara au fost prezenți vineri 24 mai în Argeș pentru Ziua Partidului Național Liberal. Iar PNL Arges și președinta Alina Gorghiu au fost gazde impecabile, atât la Vila Florica de la Ștefănești, cât și la Casa Sindicatelor din Pitești, la lansarea candidaților liberali pentru alegerile locale din Argeș din 9 iunie.

Iar la lansarea candidaților PNL Argeș de la Casa Sindicatelor am văzut o sală plină ochi, o echipă liberală adevărată, o unitate și un entuziasm bazat pe argumente solide, pe proiecte viabile, pe oameni ce pot aduce schimbări reale în comunități.

Evenimentul a fost onorat de liberali de prim rang. Alături de Alina Gorghiu, ministra Justiției și președinta PNL Argeș au fost prezenți Nicolae Ciucă – președintele PNL, Lucian Bode – secretar general PNL, Rareș Bogdan – europarlamentar și prim-vicepreședinte PNL, Ligia Deca – ministra Educației, Ciprian Ciucu – primarul originar din Pitești al Sectorului 6 al Capitalei și Mara Mareș – președinta TNL.

Aveți în fața dumneavoastră echipa câștigătoare din 9 iunie. Avem o echipă puternică în Argeș, avem o echipă unită. Veți vedea acest proiect început acum doi ani în Argeș construind și câștigând bătălie după bătălie. Argeșul poate fi puternic, Argeșul poate să conteze mult mai mult la nivel național. Avem un proiect de dezvoltare și candidați perfecți în Argeș. Proiectele Argeșului vor fi prioritare și în guvernarea ce va urma”, a declarat Alina Gorghiu, cea care dovedește zi de zi că e implicată cu fapta pentru dezvoltarea Argeșului.

Iată ce a spus Mihai Coteț, candidatul PNL la Primăria Pitești: ”PNL e o forță ce dezvoltă comunități. Pe 9 iunie avem ocazia să transformăm Piteștiul într-un oraș în care merită să trăiești”.

Candidatul liberal la Primăria Mioveni – Alin Călinescu – a avut la rândul său un discurs apreciat.

Mioveniul este inima industriei auto din România. Mioveniul este unul dintre marile orașe mici ale României. Ne plac proiectele mari, iar următorul proiect e să câștigăm Primăria Mioveni”, a spus Alin Călinescu.

lansare candidati pnl arges

 

 

 

 

 

Material realizat de SC Info Press Smart Top SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Mandatar Financiar 21240015

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.