perianu

De vineri 10 mai a început oficial campania electorală pentru alegerile din acest an. Iar Radu Perianu, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Argeș, a ținut să transmită un mesaj special.
”De astăzi intrăm în linie dreaptă în bătălia pentru județul Argeș. Iar Argeșul pe calea dreaptă înseamnă șansa județului nostru la dezvoltare, înseamnă nevoia de a avea servicii medicale de calitate, un spital nou și infrastructură modernă. Aceasta bătălie e despre viitorul Argeșului care a fost ținut pe loc până acum”, spune Radu Perianu.

Un apreciat profesionist, Radu Perianu a fost prefect de Argeș timp de doi ani și jumătate. În 2021, timp de șapte luni, a fost consilier la Cancelaria Prim-Ministrului României.

Radu Perianu are o experiență de peste 25 de ani ca avocat, iar în 1996 a absolvit Facultatea de Drept de la Universitatea din București.

Material realizat de SC Info Press Smart Top SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Mandatar Financiar 21240015.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.