afisaj-mioveni.jpgAlegerile locale și europarlamentare sunt programate pe 9 iunie 2024, iar campania electorală va începe, oficial, pe 10 mai.
La Mioveni, prin dispoziție nr. 588 din 16.04.2024, au fost stabilite 14 locuri speciale pentru afișajul electoral, astfel:
MIOVENI
1. Piața Dacia;
2. Bulevardul Dacia - Zona maxi-taxi;
3. Bulevardul Dacia - Zona Robea;
4. Str.1 Decembrie - Zona bl. H27 – H28;
5. Str. Logofăt “Stanciu Mihoveanu” - Zona bl. A7 – A 15;
6. Bulevardul Dacia – Zona S.C. Servicii Generale Mioveni S.R.L;
7. Str. “Radu cel Frumos” - Zona bl. V2e;
8. Zona Serviciul Fiscal Orăşenesc Mioveni, bl. V2B;
RACOVIȚA
1. Racovița - Zona Cămin Cultural;
2. Racovița - Zona ,,Țarina”;
COLIBAȘI
1. Colibași - Zona Școala Gimnazială Nr.1;
2. Colibași - Zona Pleașa;
FĂGET
1. Făget - Zona Cămin Cultural;
CLUCEREASA
1.Clucereasa – Zona Bisericii.
Potrivit legii, un afiş electoral amplasat în locurile speciale nu poate depăşi dimensiunile de 500 mm o latură şi 350 mm cealaltă latură.
În cazul locurilor speciale pentru convocarea reuniunilor electorale, afișul nu va depășl 400 mm o latură şi 250 mm cealaltă latură.
Este interzisă aplicarea afișelor electorale în alte locuri decât cele stabilite conform legii, acest lucru putând fi permis numai cu acordul proprietarilor, administratorilor sau, după caz, al deţinătorilor spațiului.
”Îndemnăm partidele politice și candidații să respecte regulile și normele legale referitoare la afișajul electoral și să își desfășoare activitatea în mod responsabil.”, transmite Primăria Mioveni.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.