aurel_costache.jpg

După cum se știe, astăzi, 10 mai, reprezintă în mod oficial debutul campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare.

Cu această ocazie, Aurel Costache, candidatul PSD pentru funcția de primar al Primăriei Mioveni, a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat locuitorilor din urbea la a cărei administrare a luat parte  timp de 14 ani.

Aurel Costache: „Astăzi începem oficial drumul către alegerile din 9 iunie 2024 și vă invit să facem acest parcurs împreună!

Am o experiență de 14 ani în administrația publică, în calitate de viceprimar al orașului, am fost martor și am participat la toate transformările pe care le-a cunoscut comunitatea noastră în ultimele două decenii.

În acest timp, alături de o echipă dedicată, am contribuit activ la dezvoltarea celor mai importante domenii ale comunității noastre:  infrastructura de utilități publice, educația, sănătatea, sportul și religia.

 Ca viitor primar al orașului Mioveni, împreună cu echipa mea, ne propunem să continuăm pe această traiectorie de succes, concentrându-ne pe câteva priorități clare.

Dezvoltarea infrastructurii în zonele nou înființate, investițiile în educație și  sănătate sunt fundamentale pentru construirea unei societăți prospere și echilibrate.

Ne vom angaja să promovăm inițiative care să transforme orașul nostru într-unul verde, sustenabil și prietenos cu mediul înconjurător. Vom crea parcuri, spații verzi și zone de recreere pentru întreaga comunitate.

Continuarea sprijinirii stimulentului pentru nou-născuți prin programul “Bebelușul”, dezvoltarea serviciilor sociale, acordarea de ajutor persoanelor vulnerabile, dezvoltarea mediului de afaceri și  degrevarea bugetului local prin accelerarea ritmului de accesare și implementare a cât mai multor proiecte cu finanțare din fonduri nerambursabile sunt doar câteva  din obiectivele noastre.

Pentru un viitor mai bun al orașului nostru, vă cer să acordați încredere echipei mele. Fiecare vot pentru PSD va garanta că Mioveniul se îndreaptă spre direcția corectă, condus de o echipă puternică!

Haideți să construim împreună un Mioveni mai bun, un loc în care fiecare dintre noi să se simtă acasă și să prospere!

Cu sinceritate,

Aurel Costache

Candidatul PSD la Primăria Mioveni”.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.